Водени медитации за трансформация

Изключителна програма от две водени медитации за зареждащ и вдъхновяващ старт на вашето ежедневие и любящ и хармонизиращ край на деня.

Гмурнете се в полето на изобилието, любовта, хармонията, приключенията, любовта към себе си и свободна воля!

Привлечете любовта и изобилието, което искате и заслужавате!

Медитацията е преживяване, което при редовно практикуване води до съществени промени в живота на човек.

Как да се подготвим за медитация и какво да правим след нея:

Изберете удобно време сутрин след събуждане от сън и вечер преди заспиване. По време на медитацията, трябва да се чувствате удобно и да не бъдете обезпокоявани. Изберете тихо и спокойно място. Тихата и спокойна обстановка могат да направят преживяването от медитация приятно и релаксиращо.

Легнете удобно, тъй като позицията на тялото оказва влияние. Направете няколко дълбоки вдишвания. Вдишвайте през носа и издишвайте през устата. Това спомага за отпуснато медитативно състояние.

Пуснете си водена медитация. Необходимо е само да си затворите очите, да се отпуснете, да дишате през носа и да издишате през устата и да следвате инструкциите, така както ги чувате, и просто да се наслаждавате на преживяването.

След приключване на медитацията не бързайте да отворите очи и да започнете да се движитe. Отворете ги бавно и постепенно, отелете време да осъзнаете себе си и заобикалящата ви среда.

Слушайте медитация 1 сутрин след сън и медитация 2 вечер преди лягане в продължение на 30 последователни дни.

Регистрирайте се и изтеглете програмата

За да получите програмата за медитация е необходимо да се регистрирате с вашето име и валиден e-mail адрес. На посочената от вас електронна поща ще получите инструкции за заплащане и изтегляне на файловете. Цената за двете медитации е 15 лв.

Моля обърнете внимание: Използвайте аудио релаксациите разумно! Не гледайте или слушайте релаксациионни материали, когато трябва да сте напълно будни и в пълна концентрация (например при шофиране), защото това може да бъде опасно. Моля, използвайте сесиите за релаксация, само когато това е безопасно!