Да заживея по нов начин

"Да заживея по нов начин" е програма създадена за бърза и ефективна промяна на начина ни на живот. Процесите протичат в две части между които има едночасова обедна почивка.

Първа част: Семейни констелации

Констелациите са метод, който показва наяве скритите взаимоотношения между нас и нашите родители, дядовци и баби, предци и ни помага да намерим едно по-добро решение на проблемите си. Констелациите ни учат да живеем, следвайки няколко основни принципа: да приемаме всички и да не изключваме никого, да бъдем на своето място и да уважаваме тези преди нас, да намерим баланса между даване и получаване. Така се чувстваме в хармония със себе си, нашите предци и света около нас.

Втора част: Трансформация

По време на втората част ще научите как да погледнете с нови очи на взаимоотношенията в живота си, да приемете и разбирате причините за създалите се конфликти и недоразуменията в общуването си с хората. Използваме инструменти за създаване на енергия на любов и близост– как  едновременно да изразявате себе си без компромиси. По време на тази част получавате възможност за осъзнаване на това какво причинява „пукнатините“ във Вашия живот и какви са стъпките за тяхното преодоляване.

Заяви своето участие

Заявете вашето участие, като изпозлвате формуляза за записване.

Свържете се с нас

Ако имате допълнителни въпроси и се нуждаете от повече информация се свържете с нас:

Телефон за записвания

+359 89 3956038

Търсете ни на адрес

ул. „Димитър Доспевски“ 9А
жк. "Младост 1", 1784  София

Електронна поща

info@julia.bg