Целодневна консултация

Програмата включва целодневна консултация в рамките на 8 часа.

Какви са вашите проблеми?

Ще говорим за това какви са Вашите проблеми, страхове и какво искате да промените и ще изберем върху какво да се фокусираме. Ще направим индивидуална констелация за разрешаване на най-наболелия ви проблем. Ще изследвам взаимоотношенията Ви в ранното детство, за да открия  несъзнаваните конфликти и моделите на поведение, които прикрепяте към настоящото си поведение. Това е основата, върху която се надграждат нашите последващи избори като възрастни.

Ще правим упражнения за преодоляване на Вашите травми. По време на консултацията ще получите насоки как да живеете нов осъществен живот, как да бъдете емоционално стабилни и да обичате и приемате себе си такива, каквито сте. Консултацията ще ви даде един нов поглед как да се грижите за себе си, как да изградите пълноценна връзка с подходящ партньор и как да общувате и изградите здрава връзка със своите деца.

Ако искате да живеете щастливо и сте готови да излезете от зоната си на комфорт, да следвате съветите ми, да прекарате един ден с мен, си запишете час, като отменете всички своите ангажименти за целия ден, елате в уречения час, бъдете откровени и ми се доверете.