Групова терапия

"Да заживея по нов начин" е програма създадена за бърза и ефективна промяна на начина ни на живот. Процесите протичат в две части между които има едночасова обедна почивка.

Първа част: Семейни констелации

Този подход изследва мисловно-енергийното влияние на родовата система върху нашия живот тук и сега. Ние може да сме „вплетени“ с някого от фамилната система и така да не живеем своя живот.

Констелациите са метод, който показва наяве скритите взаимоотношения между нас и нашите родители, дядовци и баби, предци и ни помага да намерим едно по-добро решение на проблемите си. Констелациите ни учат да живеем, следвайки няколко основни принципа: да приемаме всички и да не изключваме никого, да бъдем на своето място и да уважаваме тези преди нас, да намерим баланса между даване и получаване. Така се чувстваме в хармония със себе си, нашите предци и света около нас.

Втора част: Трансформация

По време на втората част ще научите как да погледнете с нови очи на взаимоотношенията в живота си, да приемете и разбирате причините за създалите се конфликти и недоразуменията в общуването си с хората.

Използваме инструменти за създаване на енергия на любов и близост - как  едновременно да изразявате себе си без компромиси. По време на тази част получавате възможност за осъзнаване на това какво причинява „пукнатините“ във Вашия живот и какви са стъпките за тяхното преодоляване.