Консултиране

Индивидуална терапия

В индивидуалната терапия, съм готова да ви помогна да опознаете себе си и своите цели, и ще ви дам насоки как да разрешите трудни житейските ситуации.

semeina-konsultacia

Семейна терапия

Семейната терапия е вид психотерапия, която помага на семействата да общуват и съжителстват по-добре, да се приема партньорът такъв, какъвто е, и да се намери път към него, да се решават създалите се конфликти. Тази терапия помага на цялото семейство да функционира по-добре, да се адаптира към нова ситуация. Подобрява съвместното съжителство и удовлетвореността от семейния живот.

nlp-consultancy

НЛП терапия

Този подход на работа се занимава с изследване на мисловните ни модели, които са нашите вярвания, нагласи, убеждения и ценности. Невро се отнася до разума и има отношение към това как организираме мисленето си. Лингвистично – свързано е с езика, употребата му и влиянието, което има върху нас. Програмиране – това е формирането на последователно повтарящи се елементи на поведение съобразно това как осъществяваме целенасочени действия. НЛП изследва именно връзките между тези 3 аспекта: мисъл, реч и действие.

Метода PSYCH-K (САЙ-КЕЙ)

САЙ-КЕЙ (PSYCH-K) е метод за балансиране на двете хемисфери на мозъка.
САЙ-КЕЙ използва мускулен тест, с помощта на който се променят подсъзнателните вярвания и убеждения които ни саботират. При прилагане на метода стреса се трансформира в истински покой.

Целодневна консултация

Програмата включва целодневна консултация в рамките на 8 часа. Ще говорим за това какви са Вашите проблеми, страхове и какво искате да промените и ще изберем върху какво да се фокусираме. Ще направим индивидуална констелация за разрешаване на най-наболелия ви проблем.

Онлайн консултации

Онлайн консултацията е алтернативен вариант за терапевтична подкрепа и психологично консултиране. Консултацията се извършва по Skype само срещу предварително записан час и заплащане.

shutterstock_137896091-min-compressed

Групова терапия

Констелациите търсят тези несъзнавани идентификации, които ни правят уязвими и зависими от действията и желанията на някой друг. В една семейна система, ако се случи нещо на един от членовете и, това в по-малка или по-голяма степен засяга всички останали, независимо дали те желаят това или не. По време на втория модул се използват техники за освобождаване от ограничаващи вярвания и убеждения. Ще научите как да погледнете с нови очи на взаимоотношенията в живота си.

Групови програми

Персонална 90-дневна програма за групова терапия изготвена от Юлия

Пакети консултации

Искаш ли да бъдеш по-успешен в живота си, да живееш по–щастливо и свободно? Наясно си, че зависи от теб дали ще имаш резултат или ще се оправдаваш за действията си. Какво ще избереш за себе си?